MacBook batterier på Nordicgear.dk

Hvis din MacBook løber hurtigt tør for strøm, så er det formentligt på tide, at udskifte batteriet. Batteriet i en MacBook er en slid-del på lige fod med et cykeldæk. Jo mere der køres på det, desto mere slides det. Det samme gælder for batteriet i din MacBook, som er designet til, at holde 1.000 opladninger. Du kan imidlertid forvente, at batteriet vil have en længere levetid i visse tilfælde, mens det i andre situationer kan risikere at gå i stykker langt tidligere end forventet.

MacBook Pro 16

Vi har de bedste MacBook batterier

I de seneste 20 år har vi specialiseret os i arbejdet med Apple computere og har lige så længe udført reparationer på dem. I den periode har vi etableret samarbejder med adskillige leverandører og haft forskellige batterityper på lager. I dag fører vi kun én type batterier, som alle leveres med en garanti på 2 år. Efter mange års søgen og adskillige tusinde batteriudskiftninger senere har vi nu adgang til markedets bedste OEM batterier, som vi sælger til yderst rimelige priser.

Nyt batteri til din MacBook

På Nordicgear.dk kan du købe batterier til MacBooks. Vi fører batterier til MacBook Pro, MacBook Air og MacBook. Alle batterier kommer med 2 års garanti. Når du køber et batteri hos Nordicgear, kan du vælge at få det leveret eller selv afhente på Østerbro.